Serveis
Serveis

Assessorament

Fem estudis professionals sota pressupost sobre l’adaptació de l’accés a la informació per a les persones amb discapacitat sensorial. Parl’APP ofereix assessorament global per fer accessible la informació sobre productes, serveis i la senyalització de l’espai físic de les empreses i organismes públics

Serveis
Serveis
Serveis

Vídeos inclusius

Creem vídeos inclusius multiidioma, en llengua de signes i subtitulació amb la informació bàsica sobre els serveis o productes dels clients.

Exemples d´’ús:

  • - Patrimoni cultural i museus: els visitants accedeixen a la informació dels diferents punts informatius de l’atractiu turístic o de l’exposició, en el seu idioma, a través del seu telèfon mòbil escanejant un codi QR.
  • - Hotels: els hostes poden informar-se dels serveis de l’hotel (piscina, horari dels restaurants, etc.) en el seu idioma i de manera inclusiva, a través del seu telèfon mòbil escanejant un codi QR.
  • - Botigues: poden oferir informació sobre els seus productes, el seu establiment o els seus serveis.
  • - Targetes de visita: posant un codi QR a les targetes de visita amb braille, podem fer accessible la informació sobre les dades de la persona o empresa.
  • - Etc.
Placa Andorra Parl'App
Serveis

Retolació en braille

Fem retolació en braille per a la senyalització i l’orientació de les persones amb discapacitat visual. Per exemple, cartes de restaurants, senyalització dels despatxos, dels lavabos, tríptics informatius, targetes de visita, etc.

Serveis
Serveis
Serveis

Projectes tàctils

Realitzem projectes tàctils per reproduir mapes, obres d’art, itineraris en espais naturals, etc. Els projectes tàctils son reproduccions tàctils d’imatges. Poden estar en format de làmines individuals, en llibres que solen combinar la informació en text i imatges o en fitxes per a organitzar activitats més participatives amb els visitants. Es poden fer reproduccions tàctils d’un gran ventall de productes com cartografia (des de mapes d’orientació i mobilitat fins a mapes geogràfics), reproduccions tàctils d’obres d’art (per a fer accessibles obres exposades en museus o exposicions itinerants), guies de transport públic, itineraris en espais naturals (inclouen mapes de rutes, reproduccions tàctils d'elements de flora o fauna característics d'aquell entorn o una descripció de la ruta amb els principals punts d'interès), etc.

En definitiva, es poden fer gràfics tàctils de qualsevol espai que aculli visites de públic general que pot tenir la necessitat d’oferir informació als seus visitants en un format accessible.

Serveis

Jocs educatius

Creem jocs educatius digitals especialment dissenyats per augmentar l’interès sobre determinada informació. Per exemple, creem jocs educatius digitals sobre els atractius culturals i museus com a manera per augmentar l’interès dels nens i el seu aprenentatge. Aquests jocs són fàcilment accessibles a través d’un codi QR.

Serveis