Serveis
La Ruta del Ferro s’integra a Riberamunt
Andorra Parl'App
Miércoles 10 agosto de 2022 / Notícias
La Ruta del ferro s’ha integrat en el projecte Riberamunt, un itinerari per la vall d’Ordino, que permet gaudir del paisatge, cultura i història dels seus pobles.

D’aquesta manera, l’itinerari ha afegit set punts més als vint-i-cinc que es troben en aquest camí natural equipats amb un QR integrat en plaques Parlapp amb Braille que donen accés a la informació sobre el lloc amb els seus vídeos inclusius, en idiomes (català, espanyol, francès i anglès), amb àudio, llengua de signes i subtitulació afavorint així el turisme inclusiu de la zona i la difusió de la oferta cultural. Cada punt fa reviure la història dels pobles fins a unir el passat, present i futur d’aquest territori declarat Reserva de la Biosfera per la Unesco i que, ara també inclou informació sobre una de les activitats més importants del país des del segle XVII fins a finals del XIX: la metal·lúrgia.

Parlapp va estrenar-se a Riberamunt a l’estiu del 2021 afavorint les visites als seus punts d’interès amb més de 3.000 escanejos als pocs mesos des de la seva posada en marxa.

Aquest estiu visita l’itinerari Riberamunt i descobreix amb Parlapp la combinació perfecta entre natura, cultura, societat i economia d’una manera ràpida, fàcil, entenedora i en igualtat de condicions.
 

Notícies relacionades:

(2 de juliol del 2021)
L'equip Parlapp assisteix a la presentació de l'itinerari de Riberamunt

(5 d'octubre del 2021)
Parlapp promou les visites dels punts d'interès de la ruta Riberamunt d'Ordino


 
¿Quieres compartirlo en tus redes sociales?