Serveis
Parlapp a Riberamunt
Andorra Parl'App
Martes 05 octubre de 2021 / Notícias
Les dades extretes de les lectures que s’han fet en els 25 punts d’interès turístic i cultural equipats amb plaques inclusives i que hi ha repartits a la Ruta Riberamunt d’Ordino, demostren que Parlapp està afavorint les visites d’aquests llocs alhora que promou la seva difusió cultural en diferents idiomes.
Els números indiquen que s’han realitzat gairebé 4.000 escanejos. Els llocs més visitats han estat el Mirador Solar de Tristaina, la mina de ferro de Llorts i la pedra tosca a Ansalonga. La llengua més consultada per aquestes descripcions ha estat el català amb un 39%, seguida de l'espanyol amb un 34%, del francès amb un 20% i de l'anglès amb un 7%.
 
Clicant aquí, pots accedir a la descripció de la Mina de Llorts per fer-te una idea del tipus de contingut que podràs gaudir si visites aquesta ruta. Al mapa, també, t’indiquem tots els punts que hi ha Ordino. Així, t’animen a que vagis a descobrir aquest magnífic itinerari on podràs aprendre una mica més sobre el patrimoni i la cultura de la parròquia d’Ordino.

Si vols saber-ne més del projecte realitzat a Riberamunt, clica aquí.


 

Notícies relacionades:

(2 de juliol del 2021)
L'equip Parlapp assisteix a la presentació de l'itinerari de Riberamunt

(10 d'agost del 2022)
La Ruta del Ferro s'integra a Riberamunt
¿Quieres compartirlo en tus redes sociales?