Serveis
Andorra Parl'App
Martes 17 agosto de 2021 / Notícias
L’equip Parlapp ha renovat el panell del Circuit de les Fonts d’Escaldes – Engordany, una ruta totalment adaptada per a persones amb discapacitat visual, equipada amb materials adients i senyalització vertical amb retolació.  En l’actualització del panell, s’han incorporat les noves tecnologies per fer-lo més accessible també per a persones amb discapacitat auditiva.

El nou panell tactovisual presenta el mapa de la ruta en relleu i amb elements que s’han posat al llarg del temps. Així, s’ha introduït la figura del Tamarro al Circuit, presentant-lo en relleu també a la llegenda amb altres parts, com els bancs, les fonts o la ubicació del túnel i el mirador. A més a més, s’ha afegit un codi QR Parlapp que descriu el panell alhora que explica la ruta d’una manera entenedora en àudio, llengua de signes i subtitulació en català, espanyol, francès i anglès.

D’aquesta manera, la ruta és més accessible també per als turistes que poden gaudir d’aquest itinerari sensorial d’una manera fàcil i propera. Un circuit de dificultat baixa que recomanem fer-lo en família ja que permet gaudir dels principals encants de la parròquia d’Escaldes-Engordany.

Aquest panell ha estat testejat pel conseller d’accessibilitat del Comú, Toni Fernández, que la qualificat com molt pràctic i necessari.

Imatge del conseller d'accessibilitat del Comú d'Escaldes-Engordany, Toni Fernández, tocant el nou cartell del Circuit de les Fonts
Imatge del conseller d'accessibilitat
del Comú d'Escaldes-Engordany, Toni Fernández, tocant el panell del Circuit de les Fonts


Més info: Projecte Circuit de les Fonts

Fotos d'Andorra Parlapp
Foto 1 (en ordre d'aparició): Quim Barceló (Soci - fundador de Parlapp) | Toni Fernández (Conseller d'accessibilitat del Comú d'Escaldes-Engordany) | Resma Punjabi (Sòcia - fundadora de Parlapp) | Bruno De Matos (Soci - fundador de Parlapp).
Foto 2 : Imatge del nou cartell del Crcuit de les Fonts
Foto 3: Imatge del conseller d'accessibilitat del Comú d'Escaldes-Engordany, Toni Fernández, tocant el panell del Circuit de les Fonts

 
¿Quieres compartirlo en tus redes sociales?