Serveis
Andorra Parl'App
Miércoles 23 junio de 2021 / Notícias

El 22 de juny, en el marc de les jornades INNTEC 2021, l’Andorra Parl’APP ha estat guardonada amb el premi ACTINN AWARDS 2020.

ACTINN és el Clúster de Tecnologia i Innovació d’Andorra i al 2020 va convocar la primera edició d’aquests premis enfocats a potenciar projectes tecnològics o de transformació generadors d’oportunitats de diversificació econòmica o de modernització dels sectors tradicionals del país.

En aquesta línia, Parl’APP amb el seu servei de vídeos inclusius i el seu projecte amb Infoturisme, afavoreix un retorn molt positiu al país:

  • Preveu un increment de les visites de turistes amb discapacitat visual i auditiva.
  • Dona més agilitat en la difusió del patrimoni del país diversificant la proposta turística d’Andorra.
  • Preveu un increment de les visites dels llocs culturals de tot tipus de públic, incloent nens i famílies.
  • Afavoreix una promoció del país d’una manera més global incloent una proposta turística cultural a més de la comercial i la esportiva.


Finalment cal recordar que Parl’APP és una iniciativa que està totalment en línia amb l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible (Naciones Unidas, 2018) amb la qual Andorra està compromesa en la implementació dels objectius per el desenvolupament sostenible.

Durant la recollida del premi, la fundadora de Parl’APP, Resma Punjabi, ha donat les gràcies a la organització i ha animat que es continuï premiant projectes d’emprenedoria social i de país.

També, podeu llegir la entrevista que va concedir a ACTINN aquí.

¿Quieres compartirlo en tus redes sociales?