Serveis
Parlapp: Impulsant l’accessibilitat als Mundials d’esquí Andorra 2029
Andorra Parl'App
Sábado 18 mayo de 2024 / Notícias
La candidatura als Mundials d’esquí Andorra 2029 ha integrat un enfocament pedagògic i inclusiu a través dels sistemes educatius del país. En aquesta iniciativa, l’empresa Parlapp ha jugat un paper fonamental en la implementació de les activitats d’accessibilitat universal, destacant el seu compromís amb l’educació i la inclusió.

Parlapp ha estat l’encarregada de proporcionar les eines necessàries perquè els infants d’Andorra poguessin descobrir l’escriptura en braille i introduir-se al llenguatge de signes. A més, gràcies a la col·laboració amb Parlapp, els alumnes van visualitzar el curtmetratge ‘Sorda’ que relata l’experiència d’una jove amb discapacitat sensorial, nominada als premis Goya 2023, i guanyadora al millor curtmetratge dels premis SIGNEMA Andorra.

Marcella Armengol, cap d’Àrea de Formació, Recursos Pedagògics i Innovació del Ministeri de Relacions Institucionals, Educació i Universitats del Govern d’Andorra, ha destacat que “ha estat una experiència molt gratificant i socialitzadora. Els infants de cada escola s’han implicat molt, i això ha permès que puguin conèixer altres formes de comunicar-se”.
Aquesta és la darrera acció de la candidatura abans de la votació de la seu dels Mundials 2029 a Reykjavík el pròxim 4 de juny. ParlApp es mostra orgullosa d’haver contribuït a un projecte que promou valors tan importants com la inclusió i l’accessibilitat, reafirmant el seu compromís amb una societat més justa i equitativa.
 
¿Quieres compartirlo en tus redes sociales?