Serveis
Ordino reconegut com a 'Best Tourism Villages' per l’organització mundial del turisme (UNWTO)
Andorra Parl'App
Viernes 03 noviembre de 2023 / Notícias
Ordino declarat un dels millors pobles turístics per l’Organització Mundial del Turisme (UNWTO).  

Best Tourism Villages és una iniciativa de UNWTO que té l’objectiu de reconèixer els pobles que constitueixen efectes notables de destinacions de turisme amb valors culturals i naturals amb un compromís amb la sostenibilitat en tots els seus aspectes: econòmic, social i ambiental.

Aquesta certificació acredita el model de gestió turística, l’esforç per la sostenibilitat i el treball del teixit empresarial d’Ordino.

El projecte Parlapp ha estat molt ben valorat en la candidatura d’Ordino als  Best Tourism Villages fins al punt que l’han destacat a la seva pàgina web oficial. Aquí, UNWTO posa en relleu el paper de Parlapp explicant com el nostre servei ajuda que totes les persones, independentment de les seves capacitats, puguin gaudir plenament dels atractius turístics i culturals d'Ordino; Parlapp es converteix en una guia fiable i valuosa perquè les persones amb discapacitat funcional puguin explorar i gaudir de tot allò que ofereix Ordino.

UNWTO és la principal organització internacional al camp del turisme i promou el turisme com a motor de creixement econòmic, desenvolupament inclusiu i sostenibilitat ambiental, oferint suport al sector per ampliar coneixements i impulsar polítiques turístiques a tot el món.

Notícies relacionades:
Presentació Riberamunt - Divendres 02 de juliol de 2021

Parlapp a Riberamunt - Dimarts 05 d'octubre de 2021

La Ruta del Ferro s’integra a Riberamunt - Dimecres 10 d'agost de 2022


 
¿Quieres compartirlo en tus redes sociales?