Serveis
Curtmetratges seleccionats | Premis SIGNEMA
Andorra Parl'App
Domingo 30 julio de 2023 / Notícias

Ja es coneixen els 10 curtmetratges seleccionats pels PREMIS SIGNEMA 2023

Andorra també hi tindrà representació amb el curt: NORIA de la directora Elisabet Terri.

La direcció artística dels Premis SIGNEMA –el 1r Festival Internacional de Cinema en Llengua de Signes d’Andorra – ja ha seleccionat els 10 curtmetratges que es presentaran al certamen del pròxim dia 9 de setembre:


De la trentena llarga de propostes que s’han presentat, aquests 10 curtmetratges reuneixen els criteris bàsics sol·licitats per la direcció del festival per tal d’optar als premis que s’entregaran a l’Auditori Nacional d’Andorra el dissabte dia 9 de setembre, en una cerimònia que començarà a les 16h30 de la tarda on es projectaran els films seleccionats davant del públic assistent i on, posteriorment, s’atorgaran els premis SIGNEMA en les categories de millor curt, millor direcció, millor guió i millor actor i actriu, a més d’un premi especial d’Andorra.

La direcció del festival vol destacar l’alta qualitat de molts dels films seleccionats, alguns d’ells ja guardonats en altres festivals de similars característiques, com el de Madrid o Toulouse. També destaquen curts com SORDA, que des de fa alguns mesos es pot veure a la plataforma Movistar Plus, també nominada als premis Goya i, òbviament, fer especial menció a la pel·lícula NORIA d’origen andorrà sota la direcció d’Elisabet Terri i que també ha rebut diversos reconeixements.
 
ENTRADES A LA VENDA
Des de fa unes setmanes ja s’han posat a la venda les entrades per poder assistir a la cerimònia dels Premis SIGNEMA 2023. Es poden adquirir al preu de 18 € o 23 € aquí.
 
COHESIÓ SOCIAL
Des de l’equip organitzador de SIGNEMA, es vol destacar la importància de participar en l’esdeveniment com a mostra de cohesió social. El Festival de cinema no es dirigeix només a persones sordes sinó que va dirigit a tot el públic en general i fer-lo a Andorra és una mostra de l’aposta per l’accessibilitat universal.
 
SOBRE ELS PREMIS SIGNEMA
Els premis SIGNEMA formen part del projecte del 1r Festival Internacional de Cinema en Llengua de Signes d’Andorra, impulsat per l’empresa Andorra Parlapp i que ha rebut una de les subvencions culturals de Govern d’aquest 2023. L’esdeveniment compta amb el suport de vàries institucions del país com és el cas del Comú d’Ordino, Andorra la Vella, Andorra Turisme i l’Ambaixada Espanyola i el patrocini de la Candidatura 2029 de Grandvalira per acollir els Campionats del Món d’esquí, Gala Perfumeries, Grans Magatzems Pyrenées i Financera d’Assegurances.
 
¿Quieres compartirlo en tus redes sociales?