Serveis
La clau del turisme per a tothom: Descobreix com Parlapp ho està fent realitat
Andorra Parl'App
Martes 06 junio de 2023 / Notícias
Parlapp, amb el suport de l’Skål Club d’Andorra, participarà a l’Speakers Corner per donar a conèixer com ha impulsat el turisme inclusiu a Andorra. En aquesta xarrada, s’explicarà com Parlapp ha aconseguit fomentar aquest tipus de turisme i l'important paper del disseny per tothom per aconseguir-ho. Recordem que Parlapp és la única startup d'Andorra amb un projecte d'emprenedoria social que ha apostat per crear un sistema innovador pensant en l'accessibilitat universal i afavorint així el turisme inclusiu. Amb la seva iniciativa s’ha facilitat l’accés a més de 150 punts d'interès turístic repartits per tot el Principat, en quatre idiomes: en llengua de signes, subtitulació i àudio i tot de manera instantània i quan ho desitgi el visitant. Des de mitjans del 2021, aquests punts d'interès turístic han rebut prop de 100.000 visites enregistrades.

El disseny universal amb el que estan fetes les plaques i els menús Parlapp (amb elements com Braille, relleus, contrastos de colors, lector de pantalla, etc.) facilita la difusió de la cultura assegurant que totes les persones puguin gaudir-ne plenament. A més, afavoreix l’atracció de turistes de diferents col·lectius, incloent persones amb discapacitats, perquè tothom tingui l'oportunitat de conèixer i explorar de manera autònoma noves destinacions sense cap tipus de barrera o impediment.Convidem a totes les persones interessades a conèixer més sobre com Parlapp promou el turisme inclusiu, a la xarrada que tindrà lloc el proper dijous 15 de juny a les 19:30 h a l’Hotel Roc Blanc, l’entrada serà gratuïta. Aprofitarem per explicar altres projectes i com podem ajudar a altres empreses perquè també contribueixin a aquest canvi social.

L’Speakers Corner és un espai de debat per a talents, ponents i ciutadans d’Andorra. El seu objectiu és el de convertir-se en un lloc per socialitzar, establir sinergies entre gent curiosa i professional i posar en relleu projectes de diferents àmbits per enriquir tots els participants de coneixements i noves relacions.
 
 
¿Quieres compartirlo en tus redes sociales?