Serveis
Andorra Parl'App
Lunes 06 febrero de 2023 / Notícias
Andorra es convertirà en el focus mediàtic mundial de l’esquí alpí durant les Finals de la Copa del Món.
 
Els preparatius als dos escenaris de competició, Avet i Àliga, avancen a bon ritme per encarar la històrica cita que tindrà lloc del 13 al 19 de març.

L’esdeveniment més important de la història dels Pirineus és una gran oportunitat per projectar-se com a seu dels Campionats del Món Andorra 2029.

Grandvalira - Soldeu El Tarter, l’estació més gran del sud d’Europa,  rebrà els 25 millors esquiadors de totes les disciplines alpines i es convertirà així de nou en el centre mundial de l'esquí durant una setmana.

Serà la segona vegada que Grandvalira organitza les Finals de la Copa del Món, després d'haver-ho fet ja el 2019 amb un gran èxit, que va portar l'estació d'Andorra a ser confirmada com a seu per segona vegada durant la reunió de tardor de la Federació Internacional d’Esquí (FIS) celebrada a Zuric aquell mateix any.

Una de les grans apostes de Grandvalira passa per l'accessibilitat que serà present en tota la campanya i esdeveniments relacionats.Parlapp s'ha alineat amb aquests objectius i ha contribuït afavorint l’accessibilitat de tots els tòtems informatius de les Finals repartits per hotels i botigues d’arreu del Principat. A més a més, ha aportat l’equip d’intèrprets en llengua de signes per fer més inclusiva la presentació oficial de les Finals que s’ha dut a terme avui al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, i que ha comptat amb les intervencions del director general de Grandvalira – ENSISA, David Hidalgo, del cap de Govern, Xavier Espot en qualitat de president d’honor del Comitè Organitzador, del cònsol major de Canillo, Francesc Camp i del conseller delegat de Crèdit Andorrà (principal patrocinador de l’esdeveniment), Xavier Cornella.Fotos: Comunicació Finals de la Copa del Món d'esquí alpí Andorra 2023 | Ruben Calvo

Altres notícies relacionades:

(13 d'octubre del 2022)
Una estació per ser campions
 
¿Quieres compartirlo en tus redes sociales?